"Не смятам, че Лудогорец чак толкова ни надиграха", това заяви треньорът на ЦСКА Сашо Борисов след погрома в Разград, предаде репортер на БГНЕС.

Отборът на Лудогорец победи ЦСКА с 4:0 в дербито от 24-ия кръг на "А" група, играно на "Лудогорец Арена" в Разград, и поведе с 6 точки на върха в класирането.

"Няма какво да говорим това е негативен резултат. Нашият отбор стоя добре до 36-та минута, когато имахме своите шансове да вкараме гол. Като игрово положение бяхме добре рез първото полувреме. Те без голова ситуация ни вкараха четири гола. Да погледнем реално нещата - от наши грешки и две статични положения. Не смятам, че Лудогорец чак толкова ни надиграха. Смятам, че се противопоставиха два добри отбора. Дали физическата подготовка се наруши, дали тактически не издържахме, но според мен всичко дойде от тактическите ни грешки, когато трябваше да вкараме гол. Не мисля, че сме загубили шансове за титлата. ЦСКА продължава да се бори до края и това, че сме загубили този двубой не означава нищо. Проблемите влияят, няма как. Дано да се решат по-бързо тези проблеми, за да може в петък ние да доминираме срещу Ботев Пловдив", каза Борисов.

БГНЕС