Бившият треньор на "Левски" Пепе Мурсия няма намерение да прави компромис с дължимите суми, нито да се съобразява с трудната финансова ситуация при сините и техните притеснения за лиценза.

В интервю пред вестник "Меридиан мач" испанецът обяви, че не е подписвал документ за разсрочване на дълга.

"Не знам какво става с дълга на "Левски" към мен. Само съм наясно с факта, че не е платен. Не знам какво говорят от клуба, но аз не съм подписвал никакво разсрочване. Няма да го направя", каза той.

"Въобще не ме интересува дали имат проблем с лиценза, "Левски" не показа уважение към мен и сега ще страда", добавя испанецът.

"Левски" плати 10 хиляди лева от дълга към Мурсия в опит частично да реши проблема, но му дължи още 30 хиляди евро. Почти същата сума се дължи и на Славиша Йоканович, който също не се задържа дълго начело на "Левски".

"Осем месеца нито един човек от клуба не се сети да ми се обади. Хей така, за да ми обясни защо се бавят парите ми. Това е тотална липса на уважение. Защо тогава трябва да помагам на "Левски", коментира Мурсия.

Когато на 4 август "Левски" и Мурсия се разделиха, те обявиха, че е по взаимно съгласие. Той се задържа на поста само два месеца, като според обяснението на Георги Иванов-Гонзо на отбора му липсвал стил.

dnevnik.bg