Цветан Кръстев ще бъде главен съдия на първия полуфинален мач между "Лудогорец" и "Левски" за Купата на България. Двубоят е в сряда от 19.00 часа в Разград, а асистенти на 36-годишния варненец ще са Диян Вълков и Александър Атанасов. Драгомир Драганов е четвърти съдия, а делегат е Георги Нарлев.

Кръстев е ръководил само един мач на "Лудогорец" през този сезон - при победата с 3:0 срещу "Славия" в последния кръг преди разделянето на двете шестици. "Левски" пък има две домакински срещу при този рефер - победата с 1:0 над "Локомотив" (София) в началото на август и загубата с 0:1 от "Берое" през ноември.

Другият полуфинал, в който "Черно море" посреща "Локомотив" (Пловдив), е поверен на Таско Тасков. Негови асистенти ще са Веселин Мишев и Георги Славов. Вихрен Манев е четвърти съдия, а делегат е Петър Петров. Двубоят на стадион "Тича" е утре от 17.00 часа.

Реваншът между "Локомотив" и "Черно море" е на 18 април от 19.00 часа, а между "Левски" и "Лудогорец" - на 29 април от 18.30 часа. Всички срещу ще бъдат излъчвани по платения канал "Диема спорт".

dnevnik.bg