"Аз до колкото мога да направя сметка, до момента в ЦСКА няма мажоритарен собственик", заяви изпълнителният директор на "армейците" Александър Тодоров.

"Реално пълномощници са Милко Георгиев и Борислав Лазаров. Не мога да кажа, трябва да погледна как са разпределени акциите... Не мога да ги сметна, но това всеки може да го провери. Обсъждахме оперативни неща. Днес се приключи официално с преструктурирането на капитала. Вече обсъждаме бъдещите промени в клуба. Има нови изисквания. Ще намалим бюджета. Говорихме за бъдещата работа на треньорите. За сега има яснота кой ще осигурява бюджета за текущите разходи. Трябва да остана в клуба поне засега. Искам, не искам това е положението. Трябва да има плавен преход. Ако веднага напусна, ще се получи сътресение. Нормално е да съм тук на този етап", заяви Тодоров.

"С Галин Иванов говорихме за селекция. Една голяма част от договорите на играчите изтичат през лятото. Нормално е да се говори и на тази тема. До края на седмицата ще започнем преговори с някои играчи. Целта "шампионска титла" винаги стои пред ЦСКА. Питате ме всеки път едни и същи неща. Надяваме се тенденцията да не вкарваме голове да се промени още при следващия мач", добави изпълнителният директор на клуба.

"Още преди две години целта на г-н Томов бе да спаси отбора и след това да се намерят хора със стабилни средства. Няма мистика около новите ръководители. Всичко тук се знае. Няма да има нещо различно от това, което сме дали като официални данни. Очакваме бъдеще със стегнат бюджет и стабилизиране на ДЮШ. Стратегията включва даване шанс на български футболисти", завърши Тодоров. /БГНЕС