Футболистите на "Левски" получиха лека финансова инжекция преди един от най-важните мачове на тима срещу "Лудогорец" за Купата на България.

Играчите на сините минаха през клубната каса на стадион "Георги Аспарухов" преди днешната си тренировка, за да приберат част от дължимите си пари, които вече са в размер на три заплати.

След това спортният директор на тима Георги Иванов - Гонзо проведе разговор с отбора и треньора Стойчо Стоев.

Всички в тима са здрави, като в тренировката участие не взеха Радослав Цонев, Владислав Мисяк и Николай Кръстев, които по същото време бяха ангажирани с дубъла, който спечели с 2:1 срещу "Берое".

Нападателят Лукаш Гикиевич продължава да се готви наравно с останалите, което почти сигурно значи, че ще е на линия за следващия мач на сините. Полякът трябваше да претърпи операция на коляното, но докторите са преценили, че такава не е нужна.

"Левски" гостува на "Лудогорец" в първи полуфинал за Купата на България тази сряда от 19.00 часа. Евентуалното спечелване на трофея е единственият шанс на сините за участие в евротурнирите през следващия сезон, след като не успяха да се класират в първата шестица на плейофите.

Дневник