Треньорът на Григор Димитров Роджър Рашийд поздрави българина за убедителния му успех срещу Стан Вавринка по доста интересен начин.

Минути след като Димитров детронира миналогодишния шампион с 6:1, 6:2 на осминафиналите на турнира в Монте Карло, австралиецът публикува в официалния си профил в туитър това:

"Добър и чист ранен ден в офиса за Григор Димитров срещу Стан... Вълнуващ четвъртфинален сблъсък, срещу когото и да е от Роджър или Гаел утре."

Рашийд не е с българина по време на първия му турнир на клей за сезона, а в ложата на хасковлията са само родителите му. Това доведе до слухове за евентуално прекратяване на работата между него и треньора, но за момента те изглеждат неоснователни.

Треньорът на Димитров коментира и предишния му мач на турнира в княжеството, в който тенисистът отнесе с 6:3, 6:4 най-добрия италиански тенисист Фалио Фонини.

"Солиден тенис в Монте Карло от страна на Григор и нещата започват да се получават на клей. Винаги е добре, когато на старта играеш качествени мачове", написа тогава Рашийд в профила си.

dnevnik.bg