Разговори във връзка с бъдещето на ЦСКА, освен с Васил Божков, са водени и с други заможни българи, разбра "Тема Спорт".

Акции са предлагани на няколко солидни родни бизнесмени, но до вчера нямаше информация някой от тях да е приел да се заеме частично или изцяло с финансирането на клуба. Ако ситуацията не се промени до петък на обяд, то не е изключено ЦСКА да се раздели с професионалния си статут.

На "Армията" се говори, че вече е подготвена молба до съда за започване процедура по фалит на клуба. Тя не е внесена, но ако до петък не се намери решение на проблема с парите, и това може да стане факт. Подобна процедура означава, че 31-кратните шампиони ще започнат от "А" окръжна група.

Лицензът на клуба все още не е обезпечен изцяло. Нужни са и спешни мерки по наемане на адвокат, тъй като на 13 май идва делото в Лозана за близо 1 милион евро по казусите с Нилсон и Тангариня.

В същото време футболистите на ЦСКА са в пълно неведение за бъдещето на клуба. Вчера отборът тренира в минорно настроение, въпреки че играчите получиха заплатите си за февруари. /БГНЕС