Мениджърът на "Челси" Жозе Моуриньо отговори в свой стил на въпрос за песните на привържениците на "Арсенал", ключовата дума в които беше "скучен". Сините стигнаха до нулево равенство на "Емиратс" и протегнаха ръце към титлата.

"Знаете ли, мисля, че скучно е, когато десет години си без титла. Това е много скучно. Подкрепяш отбора си и чакаш, чакаш, чакаш толкова много години без титла във Висшата лига. И това е много скучно", започна Моуриньо.

"А може би те не пееха на нас. Когато искаш да спечелиш мач, играеш у дома и вадиш своя нападател (Оливие Жиру), може би феновете искат нещо повече. Вероятно те искат отборът да играе с Жиру и Уелбек в атака, за да опита да спечели срещата", каза португалецът.

Моуриньо призна в петък, че "Челси" е пожертвал привлекателната игра за по-практичен стил. Тогава той се ядоса на коментар, че така няма да спечелят любовта на неутралните запалянковци.

"Мразя прекалената любов", заяви той и изтъкна, че "Челси" е на второ място по резултатност в Шампионската лига. "Няма проблем - ако вие, медиите, кажете истината, хората ще се влюбят в нас."

dnevnik.bg