Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че на този етап никой не знае какво се случва в клуба. По думите му неговото бъдеще и бъдещето на футболистите вероятно ще стане ясно следващата седмица. В понеделник червените ще разберат дали ще получат лиценз за А група.

"Имаме още един мач и не сме във ваканционно настроение. Искат или не искат да останат играчите, това ще се разбере, когато ситуацията се изясни. Предполагам, че това чакат и футболистите. Ако знаех, бих се наел да коментирам, но аз нямам информация. Нека нещата се развият и тогава ще ги коментиаме, да не ги изпреварваме", каза Пенев на пресконференцията преди мача с "Литекс" в неделя.

"Не мисля, че в тази зала има човек, който да знае какво ще се случи с ЦСКА. Тези въпроси не към мен. Аз също нямам представа. Надяваме се скоро да има някаква яснота. Предполагам, че ще е другата седмица. В този смисъл не мисля нито за селекция, нито за нищо друго, а само за мача с "Литекс", допълни треньорът на ЦСКА.

Той заяви, че ситуацията в клуба е много неприятна, но това не е от вчера и днес. "Това е доста време насам и разбира се, че не е нормално. Затова се надяваме, че всичко ще приключи добре за клуба. Но тези неща не се решават в моя офис."

Според него червените се нуждаят от перфектна инфраструктура, с която в момента не разполагат. "Без инфраструктура не може, започва се от школата, нов стадион също трябва да се прави. Така се работи, мащабно. Дано да има хора с желание и възможности, защото няма как иначе. На мен тези неща са ми ясни. На хората, които ще управляват този процес, им предстои изкючително много работа и те не трябва да губят нито една секунда."

dnevnik.bg