"Ние имаме една цел - да победим. За да победим трябва да бъдем по-добри от противника", обяви селекционерът на националния отбор Ивайло Петев при заминаването на тима за Малта, предаде репортер на БГНЕС.

"Лъвовете" гостуват на Малта утре от 21:45 часа в квалификация за Европа 2016. "Ние имаме една цел - да победим. За да победим трябва да бъдем по-добри от противника. Трябва да играем агресивно, атакуващо и трябва да търсим във всяка една ситуация да отбележим гол", каза Петев на Летище София.

"Казах и преди мача с Италия, че в днешно време няма изразени аутсайдери. Когато не си концентриран и когато не си на 100 процента, има шанс да загубиш от всеки един отбор. Ние трябва да сме готови за това нещо, да излезем с нагласа, която ще ни е достатъчна да победим", допълни той.

"Аз съм сигурен, че ние ще изглеждаме убедително и ще победим. Няма здравословни проблеми. Единствено Сашо Александров имаше проблем след мача с Турция, но той следобед ще тренира. Георги Миланов тренира вчера с отбора, всички са здрави", завърши треньорът на България. /БГНЕС