Футболистите на "Черно море" не са напълно готови за утрешния двубой от Лига Европа срещу "Динамо" (Минск), но за сметка на това са мотивирани и имат нужното самочувствие, за да победят, каза старши треньорът Никола Спасов. Той добави, че на теория "Динамо" е фаворит, но на практика - не се знае.

"Момчетата са готови, но до каква степен... При всички положения не и на 100 процента. Психически сме добре и има настроение, самочувствие. Ще се види след мача каква е и физическата ни подготовка. Гледах няколко мача на "Динамо". Това е добър, добре окомплектован отбор. Имат силни футболисти и са обиграни. Играят със самочувствие. Чакам един тежък мач", каза Спасов преди домакинството.

"Контузията контузията на Бакари ни разстрои много, защото той ще ни липсва. Но това вече отминава и всички се адаптираме към ситуацията. Един футболист не би трябвало да влияе на играта на целия отбор. Жълтата карта на Варела не е пристигнала и групата ще бъде от 19 човека. Надявам се той скоро да бъде картотекиран и да мога да разчитам на него. Няма новини и около Ернандес", добави той.

"Искам да играчите да бъдат спокойни и да се раздадат максимално. Трябва да се опитаме да победим, независимо от резултата. На теория "Динамо" (Минск) е фаворит, защото този отбор играе непрекъснато в Лига Европа и е един от най-популярните в Беларус. На практика обаче, ще се види след втория мач", каза старши треньорът на носителите на купата на България.

"Ние ще се адаптираме според играта на противника. Не съм все още наясно със състава, защото е възможно те да променят нещо в схемата или тактическия план. Очаквам и неочакваното. Имаме самочувствие за такива мачове и в това отношение сме напълно готови", завърши Никола Спасов.

dnevnik.bg