"Лудогорец" отпадна безславно от Шампионската лига, след като загуби и като гост срещу "Милсами" във втория квалификационен кръг. Загубата с 1:2 означава и, че "орлите" приключват участието си в европейските турнири, тъй като само класиране в следващата фаза им гарантираше участие поне в Лига Европа.

Тимът от Разград доминираше през целия двубой и създаде куп положения, но не успя да ги завърши ефективно. Играчите на Бруно Рибейро могат да бъдат недоволни единствено от себе си, тъй като след като закономерно поведоха в резултата чрез Вандерсон в 27-ата минута, направиха груба грешка в защита още в ответната атака и това позволи на Георге Андроник да изравни.

Домакините улесниха допълнително "орлите", след като в 72-ата минута Кожухари бе изгонен от съдията за втори жълт картон. Оттам нататък "Милсами" логично се затвори и започна да пази резултата. "Лудогорец" отвърна с тотален щурм, който обаче отново не успя да доведе до нищо съществено, а при една контраатака в 89-ата минута молдовският тим вкара втори гол чрез Петру Рацу.

Очаквайте подробности!

dnevnik.bg