Мачът от първия кръг на югозападната "В" група между тимовете на ЦСКА и Струмска слава ще се играе по програма, обявиха днес от Българския футболен съюз.

Вчера от футболната централа съобщиха, че двубоят се отлага, но днес промениха решението си, след като ръководството на "червените" е подало документи за картотекиране на играчите към старото дружество, а не към новорегистрираното, каквото бе първоначалното им желание. По този начин утре от 18:00 часа на стадион "Българска армия" ЦСКА ще направи своя дебют във "В" група срещу тима на Струмска слава.

Съобщението от БФС:

"Днес, 08.08.2015 г., в Зоналния съвет на Българския футболен съюз постъпи искане от легитимен представител на ПФК "ЦСКА" АД за картотекиране на футболистите за 1-ия кръг от Югозападната "В" АФГ. След като прегледа документацията и установи, че искането е от името на подалия заявка за участие във "В" група футболен клуб ПФК "ЦСКА" АД, Спортно-техническата комисия на Зоналния съвет към БФС даде зелена светлина за изиграването на мача от 1-ия кръг на "В" АФГ между отборите на ПФК "ЦСКА" АД и "Струмска слава" (Радомир). Срещата ще се проведе по програма в неделя, 09.08.2015 г., от 18:00 часа на стадион "Българска армия".

/БГНЕС