Отборът на Левски постигна първи успех от началото на сезона в "А" група, след като победи Черно море с 1:0 в мач от 4-ия кръг на първенството, игран на стадион "Тича" във Варна.

Двата тима очаквано направиха много здрава битка, като преобладаваха твърдите единоборства, докато чистите положения за гол бяха малко. Единственото попадение в двубоя падна в продължението на първата част, когато Траян Траянов направи груба грешка в наказателното си поле и позволи на Борислав Цонев да му отнеме топката, след което юношата на Левски простреля Георги Китанов. След попадението наставникът на гостите бе уцелен с бутилка вода от феновете на "моряците", реагира бурно и бе изгонен от главния рефер.

През втората част домакините натиснаха в търсене на изравнителен гол, но "сините" се защитаваха добре и не позволяваха на съперника да стигне до чисти възможности за гол. В крайна сметка играчите на Левски опазиха преднината си и стигнаха до първи успех в шампионата, след който имат актив от 5 точки. Черно море пък записа втора поредна домакинска загуба и остава с 4 точки. /БГНЕС