Голово чудо от Холандия е най-желаният футболист за ново крило в Левски. "Меридиан Мач" твърди, че "сините" са се прицелили в 22-годишния Кас Петерс от Еммен.

Футболистът може да играе както като крило, така и като нападател и впечатлява с головата си мощ. През изминалия сезон за тима си той е записал 36 от 38 възможни мача, като един е пропуснал заради наказание, а още един поради контузия. В тях е вкарал уникалните за крило 23 гола. Преди това той е играл още във втория тим на Твенте, както и Го Ахед Ийгълс. Всяка година Кас Петерс сменя отборите си и навсякъде е титуляр. Голямо предимство пред другите кандидати е младостта му. Кас Петерс изглежда като фаворит, но все още има два варианта пред спортно-техническия щаб на "сините".

Едната цел - Джефри Сарпонг, беше обещал да дойде на "Герена" в неделя, но това явно няма да стане. Бившата звезда на Аякс е в Нова Зеландия от вчера, където преговаря с местния Уелингтън Финикс.

Третата опция е Либан Абди, който все още не може да разтрогне с Ризеспор. Търпението на "Герена" вече се изчерпва и затова трансфер ще има на принципа "който е пръв, печели". Който от тримата пръв се навие и дойде в София, ще бъде избран и ще подпише договор с Левски. Има минимален шанс двама от тримата да подпишат, но това зависи от преговорите, които ще се водят с тях и финансовите им претенции. /БГНЕС