Бившият капитан на "Левски" Владимир Гаджев за пореден път се завърна на "Герена". След като и през това лято 28-годишният полузащитник не успя да си намери клуб в чужбина, днес той подписа договор със сините до края на календарната 2015 г.

Гаджев напусна "Левски" след края на миналия сезон и обяви, че ще премине в отбор извън България. Той водеше преговори с няколко тима, сред които испанския "Алавес" и руския "Кубан", но така и не се стигна до трансфер.

"Владо има оферти и от други държави, но е внимателен с избора си и не бърза, за да попадне на добро място. Надявам се "Алавес" да е правилният избор за него", каза преди месец мениджърът му Лъчезар Танев.

В крайна сметка Гаджев отново се озова в "Левски". Той е юноша на сините, но през 2004 г. премина в школата на "Панатинайкос". След като не записа нито един мач за гръцкия тим и изкара няколко сезона под наем в други отбори, полузащитникът се завърна на "Герена".

Гаджев изигра 202 мача и вкара 27 гола за "Левски" между 2008 и 2015 г. Със сините той стана шампион и взе Суперкупата на България през 2009 г.

dnevnik.bg