Димитър Бербатов изигра първите си минути с екипа на ПАОК в Лига Европа.

Нападателят започна на резервната скамейка мача при гостуването на азербейджанския "Габала", но се появи в игра в  59-ата минута.

Българинът се отличи с няколко класни отигравания, но не успя да помогне на тима си да стигне до трите точки и срещата завърши 0:0.

Нападателят направи официалния си дебют за тима от Солун през уикенда, когато отново игра около половин час при победата с 3:0 над "Верия" в гръцкото първенство.

В другия мач от групата на ПАОК, "Краснодар" бе на път да поднесе сериозна изненада, след като за малко не спря серията на "Борусия" (Дортмунд). Преди срещата германският тим имаше девет поредни победи във всичките си официални мачове от началото на сезона, а тази вечер записа десетата си след труден успех с 2:1 у дома.

Руският тим започна страхотно гостуването си, след като откри резултата още в 12-ата минута. Фьодор Смолов направи страхотен рейд по лявото крило и почти от аут линията пусна успореден пас по земя към близката греда, където Павел Мамайев я насочи в мрежата.

В продължението на първото полувреме домакините изравниха чрез Матиас Гинтер. Защитникът се бе оставен сам в наказателното поле и с глава засече в мрежата центриране на Парк Жоо-хо.

Самият Парк се превърна в герой за своя тим, след като му донесе трите точки с попадение в третата минута на добавеното време. 

Дневник.бг