Шампионът на Италия записа първата си победа от началото на сезона в Серия А, след като победи с 2:0 "Дженоа" като гост.

Срещата ще се запомни и нещо рядко виждано по стадионите - автогол на вратаря на домакините Еуженио Ламана, който откри резултата в 37-ата минута. Звездата на "бианконерите" Пол Погба вкара другия гол в срещата от дузпа в 60-ата минута на срещата.

Генуезци играха повече от полувреме с човек по-малко, след като Армандо Ицо бе изгонен в 43-ата минута заради два жълти картона.

"Ювентус" вече има четири точки и се изкачи на 12-о място в класирането. "Дженоа" заипса третата си загуба остана с три точки на 15-о място. Лидер е "Интер" с пълен актив от 12 точки.

"Старата госпожа" поведе след невероятен пропуск на Пол Погба. Френският халф от два метра на празна врата удари горната греда, след което топката рикошира във вратаря на домакините и влезе в мрежата.

В 60-ата минута Джорджо Киелини бе фаулиран от Диого Фигейраш в наказателното поле и реферът отсъди дузпа, въпреки бурните протести от старана на футболистите на "Дженоа". Зад топката застана Пол Погба и той откри головата си сметка за сезона, офолмяйки крайния резултат.

Дневник.бг