Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев сподели, че отборът ще даде всичко от себе си в дербито срещу "Литекс" утре, но все още е рано да се правят категорични прогнози за битката за титлата.

"Има много кръгове до края. Първенството е равностойно, може би към март или април ще бъде ясно кои ще се борят за титлата. При нас целта винаги е била една – излизаш и побеждаваш. Когато извоюваш повече победи, е нормално да си по-близо до върха. В момента сме на едно добро място, надявам се да продължаваме в тази насока. Като изпълнители надали ще има фрапиращи промени в състава, в сравнение с последния мач", коментира специалистът.

Той призна, че нападателят на тима Атанас Курдов пропуска със сигурност мача с оранжевите, а другият нападател Умар Диаби също е под въпрос.

Наставникът на сините допълни още, че появилите се спекулации, че "Левски" желае нападателят на "Литекс" Асприля, не са верни.

"Той е качествен състезателен и в атакуващ план е един от най-добрите футболисти в България. Не знам откъде излязоха информациите за интерес към него. Всеки добър футболист е добре дошъл в "Левски", но тези информации не са излизали от мен", обясни Стоев.

Неговият колега Лауренциу Регенкамп остана верен на традицията си да не дава брифинг преди срещите на тима. Той ще може да разчита на всичките си футболисти с изключение на капитана Страхил Попов, който получи червен картон в миналия кръг.

Дневник