Броени часове остават до дългоочаквания сблъсък на Кубрат Пулев и Джордж Ариас, който любителите на бокса могат да проследят на живо тази вечер от 22.30 ч. директно в ефира на Diema Sport 2 и в платформата Gong Play.

Боксовата програма стартира още в 19.30 ч. със спортно студио с водещ Емил Здравков, за да предложи поредица от атрактивни мачове, професионални коментари и анализи. В минутите преди началото на горещия сблъсък зрителите ще станат свидетели на ексклузивни интервюта с Кубрат Пулев и Джордж Ариас.

Първият български олимпийски шампион по бокс Георги Костадинов ще сподели прогнозата и очакванията си за предстоящата среща. Специални гости в студиото ще анализират двубоя, както и печелившата стратегия за Кубрат Пулев в мача, а Огнян Георгиев ще коментира срещата.

Съботната вечер обещава истинско изживяване за феновете на бокса в ефира на най-новия спортен канал на Нова, част от пакета Diema Extra. Кобрата ще сподели първите си емоции със зрителите на Diema Sport 2 веднага след края на двубоя.

Gong.bg