Основното при нас е, че имаме отбор, който през цялото време работи и търси победата, каза наставникът на Левски Стойчо Стоев, предаде репортер на БГНЕС.

Сините победиха Локомотив Пловдив с 1:0, с което запазиха лидерската си позиция. „Прохазка е основен играч за отбора и в последно време е един и от основните реализатори. Липсата му се усеща. Основното при нас е, че имаме отбор, който през цялото време работи и търси победата.

Може някой мач да не се получи, но момчетата не се отказват и то точно в трудни ситуации. Ние знаем, че на този етап нямаме острота в атака, която ни се иска. Все още Левски има слабости и засега трябва да се научим да регулираме темпото на играта. Забравяме, че преди три месеца дори не се знаеше докъде ще стигне Левски, но е нормално в момента да има напрежение. Футболистите ми са умни и знаят, че вече всеки мач има по-голяма стойност.

От една страна ще се опитаме да запазим точковата разлика следващата половин година, от друга знаем, че някъде може да се получи и негативен резултат”, каза Стоев.

По повод коментарите на президента на Локомотив Пловдив, че съдията е подкрепил Левски Стоев каза: „Във всеки мач, когато единият противник загуби се оплаква от съдията. Аз не коментирам обикновено съдиите и не се оплаквам, а и имаше една ситуация, която на мен ми се стори дузпа. А ако е дузпа дали е първата или 95-та тя трябва да се даде.”/

БГНЕС