Осмият гост на юбилея на Христо Стоичков ще е публиката, обявиха организаторите на събитието. Бившият нападател на националния отбор използва символиката около номера, с който се състезаваше, за да изкаже признателност към зрителите.

"Най-важният участник и най-голямата звезда за моя празник е българската публика. Затова поставям публиката под номер 8 - това е моят номер, любимият ми номер, с него на гърба съм спечелил и всичките си трофеи, но винаги с помощта на публиката", каза Стоичков.

Преди няколко дни организаторите съобщиха, че вече са продадени над 10 хиляди билета. Юбилеят ще се проведе на 20 май 2016 г. на Националния стадион "Васил Левски". Цената на билетите е от 18.88 лв. до 88.88 лева.

Първият обявен гост беше легендата на аржентинския футбол Диего Марадона. След това бяха добавени имената на Карлос Валдерама, Джика Хаджи, Джика Попеску, както и вратарите Хорхе Кампос и Хосе Луис Чилаверт.

"Заедно с Христо Стоичков имената на футболистите в звездната селекция до момента са седем и както става, ясно осмият участник ще бъде публиката на стадион "Васил Левски", добавят организаторите.

dnevnik.bg