Собственикът на ПАОК Иван Савидис призна, че не е останал доволен от поведението на звездата на тима Димитър Бербатов.

Българинът бе сменен по време на мача с "Габала" в Лига Европа преди десетина дни и изрази недоволството си, напускайки стадиона още преди края на двубоя.

"Трябва да видим каква е причината за това. Не мога да приема подобно поведение, дори и от Бербатов, но не знам какво точно се е случило. Все още не сме говорили. Играчи като Бербатов няма да идват и да си тръгват постоянно", заяви Савидис.

Българинът беше привлечен с големи надежди в началото на септември, но засега ПАОК не оправдава бюджета си през този сезон. Отборът е на 17 точки зад лидера "Олимпиакос" в местното първенство, а вече отпадна и от Лига Европа.

"Целите ни вече се промениха. Очаквах да продължим напред в Европа, но сега трябва преосмислим нещата. А и без това бюджетът ни е по-висок от това, което постигаме. Дори не вярвам парите в "Олимпиакос" да са повече от тези, които давам аз", коментира собственикът на ПАОК.

В момента Бербатов се възстановява от контузия в прасеца, като преди два дни поднови тренировки, но едва ли ще се върне в игра преди Нова година.

Дневник