Мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер за пореден път се оплака от съдийството след загубата на неговия тим от "Саутхемптън"

"Артилеристите" записаха тежко поражение с 0:4, но френският специалист заяви, че всички попадения в мача са били спорни.

"Имахме малшанс, защото всички голове бяха спорни. Особено вторият, а третият не беше корнер. Но какво мога да направя?", попита Венгер.

"Резултатът изглежда голям, но от друга страна те спечелиха прекалено много единоборства, за да може да спечелим. Смятам, че това е трудно място за гостуване. Те бяха мнгоо директни, използваха доста физически подход. Загубихме твърде много единоборство, за да спечелим мача. Шейн Лонг направи мача много физически", коментира французинът.

"Не играхме добре, не оспорвам това, но с грешните решения стана още по-трудно да победим. "Саутхемптън" се справи добре, но решенията може би бяха за тях, защото искаха победата повече от нас. Загубихме и трябва да поздравим "Саутхемптън", и да отговорим след два дни (утре, при домакинството на "Борнемут")", завърши наставникът на "топчиите".

dnevnik.bg