Кристиано Роналдо ще остане в "Реал" (Мадрид) въпреки непрестанните спекулации около името му, които го пращат в различни европейски първенства.

Това заяви личният мениджър на футболиста Жорже Мендеш в интервю за Sky.

Най-често португалецът е намесван в трансферни слухове заради предполагаемото си неразбирателство с треньора на испанския гранд Рафаел Бенитес. За момента обаче изглежда по-вероятно Бенитес да бъде уволнен, отколкото Роналдо да напусне "Сантиаго Бернабеу".

"Той е най-добрият играч за всички времена. Сигурен съм, че той ще играе в "Реал" през следващите четири, пет, шест, седем години. Роналдо ще приключи кариерата си там. Той е много щастлив в "Реал" и ще приключи кариерата си на 40", категоричен бе Мендеш.

Медиите в Испания твърдят, че Мендеш е бил в Мадрид тази седмица, но заради друг свой клиент - Жозе Моуриньо, който може да се завърне начело на "Реал".

Потвърждение за това са и информациите, че президентът на белите Флорентино Перес вече напълно е снел доверието си от Бенитес и смята да се раздели с него веднага щом се разберат за разтрогването на договора му.

dnevnik.bg