"Левски" се отказва да търси нов централен нападател на всяка цена. Това сподели пред "Гонг" спортният директор на сините Георги Иванов.

След дългото търсене на нова "деветка" и разговор между Иванов и наставника на тима Стойчо Стоев ръководството е взело решението си. То е било повлияно и от факта, че след анулирането на резултатите на "Литекс" столичани изостават на пет точки от лидера "Лудогорец" и така сериозна инвестиция в скъп футболист може да се окаже прекалено рисков ход.

"Няма повече да търсим централен нападател на всяка цена. Единственият шанс за привличане на нов играч е, ако млад и перспективен чужденец приеме офертата, която клубът вече му е изпратил", заяви Иванов, без да конкретизира за кого става въпрос.

"Ние не сме конкурентоспособни, щом отправяме дадена оферта, а втородивизионни турски отбори я вдигат двойно. Приоритет през пролетта ни е класиране за европейските турнири. Джъсти Менголо ще играе централен нападател или някой от другите нападатели с които разполагаме," каза още спортинят директор на сините.

dnevnik.bg