ЦСКА направи равенство 2:2 с "Пантракикос" (Комотини) в приятелска среща от зимната подготовка на тима, провеждаща се в Гърция.

Наставникът на "армейците" Христо Янев направи седем промени в титулярния си състав в сравнение с последната контрола на тима. Гърците пък излязоха само с младежите си.

ЦСКА стигна до първата опасна ситуация в десетата минута, когато Станислав Маламов излезе на стрелкова позиция, но ударът му без подготовка не намери очертанията на вратата.

Българският отбор нанесе своя удар в рамките на две минути. В 23-ата минута. Милен Кикарин получи пас от Борис Галчев и намери Момчил Цветанов, който с удар по земя откри резултата. В 25-ата Николай Дичев увеличи аванса на червените, след като бе изведен на празна врата.

ЦСКА можеше да стигне и до трети гол, но вместо това получи попадение. В 38-ата минута Уотсуканидис намали на 1:2 с глава след центриране от корнер.

След почивката червените започнаха често да бъркат в защита и само късметът ги спаси от нови голове. В 83-ата минута Преслав Йорданов пропусна, след като се опита да прехвърли вратаря, срещу когото беше излязъл очи в очи.

Пропускът се оказа решаващ, тъй като минута преди края на редовното време гърците изравниха с гол на Йоргуолпулос.

Дневник