Бившият съсобственик на ЦСКА Иво Иванов направи интересно изказване, с което обвини агитките на "армейците" и вечния им съперник "Левски", че са платени.

Според твърденията му червените привърженици са му искали по 15 хиляди лева, за да идват на стадиона и да подкрепят тима си.

"Феновете на ЦСКА искат да виждат Меси на терена, но в същото време държат да получават по 15 хиляди лева на мач, за да идват. Става един кошмар. Не знаеш кое е правилно, кое - не. Влизаш в един омагьосан кръг. Чудиш се, идват да пляскат на футболистите или на теб", заяви Иванов в интервю за bTV.

"Футболът е игра за феновете, но у нас всичко е обърнато, опорочено. Но това не е само в ЦСКА. Какво си мислите? Че другите клубове нямат платени агитки? Я погледнете "Левски" - една хубава платена любов", каза още Иванов.

"В момента не виждам изход, спасение за ЦСКА. Според мен единственият възможен вариант пред червените е да стартират на чисто. Всичко друго ми звучи несигурно", коментира състоянието на "армейците" Иванов и за пореден път обвини Александър Томов за кризата на клуба. 

dnevnik.bg