Здравословните проблеми на Наско Сираков може да се дължат на стреса от тежък пътен инцидент, предположи Илиана Раева. Съпругата му направи обръщение във Facebook, заради въпросите около състоянието на бившия футболист.

"Преди дни Наско претърпя много тежка автомобилна катастрофа, която може би има отношение към състоянието му в момента", написа Раева, без да даде подробности за инцидента.

В четвъртък Сираков беше приет по спешност в "Света Ана" със съмнение за микроинсулт. Лекарите обявиха, че състоянието му е стабилно и се подобрява. Изследванията продължават, но версията за претърпян инсулт е по-скоро опровергана.

"Всеки човек има трудни моменти в живота си. Наско нееднократно е доказвал своята силна воля! Гарантирам ви, че го прави и в този тежък за него момент. Днес той е по- добре, но се нуждае от достатъчно почивка и спокойствие", продължи Раева.

Тя благодари на близките за отношението и на специалистите за грижите, които полагат. "Вашата огромна любов и загриженост го изпълват с вяра и желание да се възстанови по възможно най-бързия начин, за което използвам случая да ви благодаря от цялото си сърце още веднъж."

Дневник