"Манчестър юнайтед" и "Уест хем" не успяха да излъчат победител в четвъртфиналния си сблъсък за ФА Къп и ще трябва да играят отново.

Двата тима завършиха 1:1 на "Олд Трафорд" и така ще се изправят един срещу друг в преиграване в Лондон.

Гостите имаха преимущество през по-голямата част от мача и логично откриха резултата в средата на второто полувреме с гол на Димитри Пайе, но "червените дяволи" все пак стигнаха до равенството в 83-ата минута, когато точен бе Антони Марсиал.

По-рано днес за полуфиналите на турнира се класира "Уотфорд", където го чакат още "Евертън" и "Кристъл палас".

Двата тима започнаха открито двубоя като гостите владееха инициативата и още в петата минута гостите имаха възможност да излязат напред в резултата, но я пропиляха.

Анди Керъл изведе добре Емануел Еменике, който стреля по диагонала, но топката премина на сантиметри встрани. В десетата минута и самият Керъл засече с глава центриране, но силният му удар не бе точен.

В 18-ата минута Еменике бе оставен сам в наказателното поле и игра с глава, но изстрелът му отблизо бе слаб и Давид де Хеа спаси без проблем.

"Червените дяволи" отговориха с пробив на Антони Марсиал, след чието центриране Хектор Ерера засече oт въздуха, но топката премина встрани от целта. Испанският халф опита отново късмета си в 27-ата минута, но и този път му липсваше точност, въпреки че атаката бе най-добрата за "Юнайтед" преди почивката.

След подновяването на играта Ерера продължи да е най-активен за тима си и стреля директно от фаул, Рандолф улови без проблеми, но това бе първият точен удар в актива на домакините. Две минути след това Ерера се озова отново на стрелкова позиция, но Уинстън Рийд се хвърли в краката му и предотврати опасността.

В тази ситуация домакините имаха претенции за дузпа за игра с ръка на Рийд, но съдията не ги уважи. В 64-ата минута и гостите претендираха за наказателен удар, след като Димитри Пайе падна след шпагат на Маркос Рохо, но и това положение бе подминато от рефера.

Четири минути след това обаче именно французинът откри резултата с перфектно изпълнение на пряк свободен удар, при който Де Хеа остана безпомощен.

Домакините се хвърлиха в търсене на изравнително попадение и то наистина падна в 83-ата минута, когато точен бе Марсиал. Ерера центрира отляво, а френският му съотборник остана непокрит на далечната греда и необезпокояван реализира за 1:1.

dnevnik.bg