“Този мач определено ми е в топ 3 в моята кариера. Имам още два, в които наистина съм носил отбора на гърба си, но този наистина беше супер за мен.”

Това заяви националният страж на България Владислав Стоянов, който бе основна заслуга за вчерашната победа на трикольорите с 1:0 над Португалия. Днес българският тим се завърна на летище “София”, където бе посрещнат от множество медии, предаде репортер на БГНЕС. "Ако изключим първите десет минути, в останалото време мисля, че отборът стоя много добре. Помагахме си взаимно, всички се стараеха и в защита и това ми даде увереност, че няма как да загубим този мач. Сега нека се насладим на този момент, защото не всеки ден побеждаваме тим като Португалия", сподели той.

За съревнованието по време на мача между него и суперзвездата на Португалия и световния футбол Кристиано Роналдо, стражът на “лъвовете” заяви: “Нямаше закачка. Просто вчера наистина имах ден, спасих всичко и в един момент Кристиано ми каза, че съм късметлия. Аз му отговорих, че просто това е моят ден”, допълни още той. /БГНЕС