Португалските футболисти са отказали да си разменят фланелките с българските национали след загубата от тях с 0:1.

Това призна вратарят на националния отбор Владислав Стоянов, който се превърна в герой в контролата на португалска земя, след като спаси дузпа на Кристиано Роналдо и спаси още дузина положения пред вратата си.

Единственият, който е приел да направи традиционната размяна на фланелки след двубоя бил халфът Дани.

Българският вратар сподели и за размяната си на реплики със звездата на тима Роналдо, който остана видимо изнервен от случващото се и отиграванията на Стоянов.

"Роналдо е сред най-големите футболисти в света и когато някакъв неизвестен вратар те отчайва, и аз да бях на негово място, щях да се ядосам. Той беше изнервен. Каза ми, че съм голям късметлия, а аз отвърнах, че това е моята вечер. Роналдо каза: "Нищо, аз ще ти вкарам". За наш късмет не успя", сподели стражът пред "Нова телевизия".

"Сега Роналдо наистина ще ме запомни. След мача се прибра веднага и нищо повече не ми каза. Всъщност всички португалци се прибраха, докато ние се радвахме. После пратихме човек, който да ги попита дали искат да си сменим фланелките, но всички отказаха. Само Дани даде неговата", разказа още Стоянов.

Дневник