Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев е сигурен, че отборът ще се класира за евротурнирите. Сините приемат "Берое", който е пряк съперник за местата, даващи право на участие в Европа.

"Берое" е добър отбор, от доста време се представя доста добре, един сериозен двубой. Евентуален успех дава едно точково предимство, което най-вече дава спокойствие. Мач срещу сериозен противник е важен, защото евентуална победа дава спокойствие и увереност", каза Стоев.

Специалистът заяви, че критиките към него му идват в повече. "Тези писания, които ги чета постоянно, се стремя да не си ги вкарвам навътре в себе си. Стремя се да бъда по-спокоен и по-обективен за себе си".

Стоев каза, че до месец-месец и нещо ще може да говори за бъдещето си в "Левски". "Имам някаква яснота какво ще правя след това, но не искам сега да говоря. След месец – месец и половина този разговор ще има по-голяма сила".

По думите му на всеки български треньор би трябвало да му минават мисли за развитие в чужбина. "Но да получи реализация. Не само да отиде в чужбина, а да успее. За да отидеш в чужбина, условията трябва да те задоволяват и този клуб, който те иска, да има нужните амбиции".

Той определи като спекулации информациите за раздяла с Джъстин Менголо.

"Левски" приема "Берое" в събота вечерта, но заради наказание мачът ще е без публика.

Dnevnik