ЦСКА постигна 25-ата си поредна победа в Югозападната В група, след като днес се наложи 4:2 над "Беласица" като гост на градския стадион в Гоце Делчев.

С хеттрик за червените се отличи Николай Цветков, а едно попадение добави Александър Александров. Три от четирите гола на софиянци обаче паднаха след слаби намеси на стража на домакините Василев. Едно от попаденията на Цветков пък ще се запомни, защото дойде след изпълнение на корнер.

На два пъти за петричани пък се разписа капитанът Владимир Кабранов, а той стана първият, който вкарва два гола на "армейците" през този сезон.

Христо Янев даде почивка на много от основните си футболисти, които играха при победата с 2:0 над "Берое" за Купата на България през седмицата.

Цветков откри за червените, след като центрира от корнер, а топката мина между краката на вратаря. Играчът на "армейците" бе точен отново в 28-ата минута с шут от около 12 метра в горния десен ъгъл на вратата.

В 55-ата минута на двубоя съдията Буров отсъди дузпа за "Беласица", след като Райчев игра с ръка в наказателното поле и Кабранов намали резултата. Само четири минути по-късно Цветков оформи своя хеттрик с хубав удар.

В 65-ата минута на двубоя Александър Александров от няколко метра прати топката в близкия на вратаря на домакините ъгъл и направи резултата 4:1 в полза на червените, а в края бранителите на ЦСКА изпуснаха Кабранов и той оформи крайния резултат.

Дненвик