Вече бившият капитан на националния отбор по волейбол на България Владимир Николов призна, че не му се е искало да слага край на кариерата си, но тялото му просто не издържало на натоварването.

Той призна след бенефиса си, че дори в него е играл на болкоуспокояващи инжекции.

"И аз съм против да се отказвам, но за съжаление нямам повече възможност. За да изиграя този мач трябваше да взема болкоуспокояващи. Сметката обаче ще я плащам утре, след като мине ефектът на хапчетата," каза Николов през Diema.

"Треньорската професия ми е като задача утре, когато имам две тренировки с младежките национали. После ще разговарям с жена ми Мая за това, какво ще предприемем нататък", сподели още волейболистът.

"Чувствам се супер, стана това, което искам. Стана шоу, от което надявам се публиката е доволна. Успях да постигна нещо, за което си мечтаех от месеци. Победихме в последния ми мач с капитанската лента на България. По принцип хората ме знаят като самоуверен и хладнокръвен, но сега нещо ми стисна гърлото и не можах да кажа нищо."

"Искам да се обърна към феновете - благодаря ви от сърце за всичко през годините. Ние сме едно цяло. На момчетата (от националния отбор) пожелавам да са здрави и да тренират, както и да не се плашат от трудностите", завърши Николов.

Дневник