Кристиано Роналдо обеща да остане в "Реал" (Мадрид) и след 40-ата си годишнина, като смята да се пенсионира на "Сантяго Бернабеу".

Португалският нападател говори за вестник "Ас", докато е на почивка на Ибиса преди европейското първенство. Той обяви, че вижда бъдещето си единствено в испанската столица.

"Аз съм супер щастлив, че спечелихме "Единайстата" и сега мисля само за европейското. Искам да свършим чудесна работа за Португалия, като спечелим турнира, а това е нещо, което португалците заслужават", каза той.

"Смятам да се пенсионирам в Мадрид, когато съм прехвърлил 40-те. Много съм щастлив тук и работя, за да го постигна", добави той.

Роналдо се изказа ласкаво и за новия треньор на "Порто" и бивш на "Валенсия" Нуно Еспирито Санто, като обяви бившия вратар за "страхотен треньор" с невероятно добре свършена работа на "Местая".

Португалецът продължава да чупи рекордите, като отбеляза 263 гола в 348 мача за белите. На "Сан Сиро" през уикенда той спечели втората си европейска титла , след като отбеляза последната дузпа срещу "Атлетико" (Мадрид).

Дневник