По-голямата част от организираните и неорганизираните фенове подкрепят плана на Гриша Ганчев за бъдещето на ЦСКА. Това обявиха от настоящото ръководство на клуба чрез съобщение на официалния си сайт след провелата се днес среща между привържениците и Ганчев.

На нея са присъствали още другият осигуряващ средства за издръжката на отбора - Юлиан Инджов, бившият президент на "Чавдар" (Етрополе) Емил Димитров, директорът Пламен Марков, почетният президент Димитър Пенев, старши треньорът Христо Янев, Аспарух Никодимов и шефът на музея Александър Манов.

"На срещата огромното мнозинство от организирани и неорганизирани привърженици на нашия любим отбор изрази своята подкрепа към плановете на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов за възраждане на ЦСКА", се казва в изявлението на червените.

По-рано част от организираните фен клубове публикуваха декларация, в която призоваха за оздравяване на настоящото дружество и отхвърлиха варианта на Ганчев.

Най-голямата фракция сред подписалите се е "Офанзива". За разлика от декларацията от миналата година обаче сега са подписани доста по-малко фен клубове.

Ганчев и екипът му очакват новосъздаденото от тях дружество "ПФК ЦСКА - София" ЕАД, в основата на което са "Чавдар" (Етрополе) и "Литекс", да вземе лиценз за А група.

От другата страна стоят намеренията на Васил Божков да предложи оздравителен план за ПФК ЦСКА АД. В случай че такъв бъде приет, базите на ЦСКА ще се ползват от настоящото дружество.

Дневник