Димитър Бербатов категорично отрече слуховете, че ще играе за ЦСКА от следващия сезон, които се появиха от страна на гръцки сайт.

Нападателят на ПАОК направи лаконичен коментар по време на появата си на детски турнир, заявявайки, че се пишат глупости от всевъзможен характер по негов адрес.

Бившият национал каза, че не знае какво се случва с ЦСКА и не може да коментира нищо по темата. Журналистите припомниха на играча изказването му отпреди години: "Викнете ме след години да ви оправя футбола", но той отвърна, че все още не е дошъл този момент.

"Пишат се глупости от всевъзможен характер. Нямам обяснение защо се случва това. Затова си имам собствена медия - социалната мрежа, и когато има нещо, го пиша там. В крайна сметка глупостите продължават да се пишат и затова съм ограничил контактите с медиите", заяви Бербатов.

Той коментира и представянето на националния отбор на приятелския турнир в Япония, откъдето лъвовете си тръгнаха с голова разлика 2:11 от два мача.

"Видях само репортаж от представянето на националния в Япония, но пак нямам коментар, защото нещата се изваждат и много драматизации стават. Кой знае какво не е станало. Приятелски мачове, неприятен резултат. Да пътуваш по това време от годината за приятелски турнир до толкова далечна страна не е приятно и се получават и такива недоразумения в резултата. Не трябва да има драматизъм", каза нападателят.

dnevnik.bg