Пет съдийски бригади от България ще ръководят мачове от предстоящите квалификационни кръгове в Шампионската лига и Лига Европа.

Николай Йорданов с помощници Иван Вълчев и Георги Славов и четвърти съдия Никола Попов ще ръководят реванша от първия предварителен кръг на Лига Европа между МТК (Будапеща) и казахския "Актобе". Двубоят е утре от 19,00 часа в Унгария. Първата среща завърши 1:1.

Утре от 21,30 часа е реваншът в Лига Европа между "Лузитанос" от Андора и "Домжале" от Словения, който е поверен на Станислав Тодоров. Негови помощници ще са Диян Вълков и Александър Атанасов, а четвърти съдия - Георги Кабаков. Първата среща завърши с победа за словенците с 3:1.

Никола Попов с асистенти Веселин Мишев и Георги Тодоров и четвърти съдия Николай Йорданов ще ръководят първата среща от втория предварителен кръг на Шампионската лига между "Дъндолк" (Ирландия) и "Хафнарфьордур" (Исландия). Двубоят на "Ориел Парк" в Дъндолк е на 13 юли от 21,45 часа.

Георги Кабаков получи наряд за първата среща от втория квалификационен кръга на Лига Европа между датско-норвежкия сблъсък между "Сьондерюске" и "Стрьомгодсет". Двубоят e на 14 юли от 20,00 часа. Асистенти на Кабаков ще са Мартин Маргаритов и Мартин Венев, а четвърти рефер - Станислав Тодоров.

Мач на 14 юли в Лига Европа ще има и бригадата с главен съдия Ивайло Стоянов, помощници Иво Колев и Георги Дойнов и четвърти арбитър Стефан Апостолов. Съперниците в него все още не са известни.

Дневник