Звездата на Уелс Гарет Бейл заяви, че тимът му няма за какво да съжалява, защото е дал всичко от себе си по време на цялото европейско първенство.

"Драконите" загубиха с 0:2 от Португалия на полуфиналите и напускат турнира след страхотно представяне при дебютното си участие на подобен форум.

"Трудно ми е още да анализирам нещата, естествено, че сме разочаровани. Но трябва да се гордеем със себе си. Няма как да не сме разочаровани, но те вкараха първи гол, а след това имаха късмет и вкараха още един. Опитахме всичко, за да се върнем в мача. Борихме се до последната секунда и съжаляваме, че не сме на финал, но направихме всичко по силите си," заяви Бейл.

"Не съжаляваме за нищо. Ние сме горда нация, затова се гордеем с постигнатото. Бихме се радвали да сме на финал и да се борим за трофея, но явно не е било писано," добави той.

"Роналдо е роден голмайстор и го показа отново. Но не става дума за тях, а за нас. Ние сме разочаровани, но ще се справим. Никой не очакваше да стигнем дотук, затова се гордеем и не съжаляваме за нищо. Продължаваме битките," завърши уелското крило.

Дневник