"ЦСКА - София" обяви, че сагата около бъдещето на клуба е към края си. От екипа на Гриша Ганчев призоваха привържениците за търпение.

В клуба останали впечатлени от подкрепата, получена от фен клубовете от цялата страна. "За пореден път вие доказахте колко много обичате ЦСКА и колко много значи за вас. Действията ви от последните дни и демонстрираната активност и подкрепа към ръководителите на клуба ни карат да се чувстваме изключително горди и щастливи", пише в обръщение в сайта на червените.

"Ръководството на клуба ви призовава да запазите спокойствие и търпение още малко, защото войната за нашия любим клуб е към края си", допълват от "ЦСКА - София".

Запалянковците са посъветвани също да не се поддават "на евтини провокации, които целят да насочат вниманието ви в грешна посока и желаят да ви провокират да излезете на улицата, за да протестирате".

"Врагът на ЦСКА е един и всички знаем КОЙ е той! Бъдете спокойни и подкрепяйте любимия ЦСКА", допълниха от клуба.

Привърженици на новосъздаденото дружество подготвят протест пред министерството на спорта с искане договорът за базите с ПФК ЦСКА АД да бъде прекратен и те да бъдат прехвърлени на новото дружество. Министърът Красен Кралев обяви преди време, че базите ще се ползват от този клуб, който получи подкрепата на феновете.

dnevnik.bg