ЦСКА ще приключи селекцията си с привличането на още един футболист, обяви Стойчо Стоилов, който е ангажиран с процеса. Той обаче не потвърди, че става дума за португалския нападател Гонсало Пасиенса.

"Не се знае дали ще е португалец. Ще дойде нов играч, но още не искам да говоря на тая тема. Само още един играч очакваме", каза Стоилов. Той посочи, че гръбнакът на отбора ще е този, който беше на подготовка в Австрия.

"Не трябва да летим много в облаците. Две победи и две загуби, има доста какво да се иска от отбора. Мисля, че има много по-големи възможности този отбор и се надявам да подобряваме играта още повече", заяви Стоилов при завръщането от Австрия.

До началото на първенството в Първа лига ЦСКА ще има още една приятелска среща. Червените представят отбора си в събота срещу "Удинезе" на "Българска армия".

"Много се изприказва и се изписа. Важното е, че всичко се разви добре за нас и ЦСКА ще играе там, където му е мястото – на стадион "Народна армия". На този мач ще се види до колко сме готови за шампионата. Мисля, че ще има доста хора, особено след положителния мач с "Интер". Доста хора ще имат желанието да дойдат да видят новия отбор."

Стоилов заяви, че е излишен въпросът за какво ще се бори ЦСКА. "За титлата и за купата", каза той.

dnevnik.bg