Сръбските медии намериха начин да всеят допълнително напрежение преди двубоя от Шампионската лига между "Лудогорец" и "Цървена звезда".

Онлайн изданието Telegraf публикува снимков материал за местата, през които е минал отборът - от летище "Варна" през Шумен, където отседна тимът, и до Разград.

Сърбите пишат, че "звездашите" са пристигнали в България, за да играят мач "на село", а играчите са били посрещнати от крави.

Авторите на статията атакуват и единия от собствениците на "Лудогорец" Кирил Домусчиев, за когото пишат, че е решил да инвестира в клуба, чак след като е претърпял няколко неуспешни опита да придобие ЦСКА.

Други медии в страната също отбелязват големината и броя на населението на Разград, но все пак подчертават, че това не трябва да заблуждава никого, тъй като "орлите" скоро играха в групите на Шампионската лига.

Сръбските медии прогнозират, че на "Лудогорец арена" в Разград ще има около 1000 фенове на "Цървена звезда", въпреки че от ръководството на "орлите" отпуснаха само 400 бройки.

Дневник