Наставникът на "Левски" Люпко Петрович си е тръгнал изключително изнервен от стадион "Георги Аспарухов" след успеха над "Лудогорец" с 1:0.

Сърбинът е останал недоволен от съдийските отсъждания и си е тръгнал, за да не направи изказване пред медиите, което да му донесе глоба или наказание.

Сините записаха първа победа в шампионата след успеха в последната минута срещу шампиона, след като преди това направиха 0:0 с "Монтана" и 2:2 с "Локомотив" (Пловдив).

Спортният директор на клуба Станислав Ангелов остана доволен от успеха и обяви, че треньорска смяна не е била обсъждана.

"Радва ме, че духът се връща, като единици ни превъзхождат, но като отбор... Така трябва да продължаваме и ще има още добри моменти. Ще трябва да играем и въпреки съдиите. Според мен за еднакви ситуации свиреше по различен начин. Който и съдия да ни сложат, ще е едно и също. Ние имаме политика и си я следваме", коментира Ангелов.

Наставникът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев обясни поражението на тима му с предстоящия сблъсък срещу "Виктория" (Пилзен) в Шампионската лига.

"Иимаме друг мач в сряда и футболистите не са достатъчно концентрирани. Нямаше особени футболни достойнства. Имаме да играем още три мача с "Левски". "Виктория" (Пилзен) е много силен съперник, по-силен от "Стяуа". Но факт е, че "Лудогорец" за трети път от краткото си съществуване ще играе плейоф за Шампионската лига. Сигурен съм, че футболистите ми ще се вдигнат. Трябва да изиграем мача на високо интелектуално ниво", коментира специалистът.

Дневник