Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску обеща да изгради силен отбор, който да радва привържениците. Думите му дойдоха след загубата с 0:2 от "Дунав" (Русе).

"Извинявам се на феновете. Надявахме се на друг резултат. Ще създадем отбор, за който те мечтаят. За това ни трябва време. Имахме своите моменти, но трябваше да бъдем повече умни. Тези неща ще ги оправя, знам какво трябва да направи и ще го направя", заяви треньорът пред "Диема спорт".

Той обясни, че един от проблемите е свързан с липсата на сработеност между новите футболисти. "Не всички са във оптимална физическа форма. Паузата също не се отрази добре на отбора, имахме много национали. Нямаме решения засега, но ще работим. Трябва да е бързо, за да не губим още точки".

Йорданеску вярва, че с новите футболисти ЦСКА ще е по-силен и благодари на Гриша Ганчев за привличането им.

"Трябва всеки да разбира какво трябва да прави на терена. Трябва и психически да сме настроени на ниво. Казах на момчетата, че "Дунав" е отбор с много фенове, с много класа, много история и не трябва да подценяване. През второто полувреме търсихме бърз гол и това внесе напрежение. Трябва да приемем всичко и решим проблемите."

Според думите му сега е необходимо да се спечелят следващите две домакинства. "Ако резултати са добри, ще се намали този период за адаптация."

dnevnik.bg