Футболен атракцион с награди ще забавлява феновете преди първия домакински мач на "Лудогорец" от Шампионска лига срещу "Пари Сен Жермен" в сряда.

От днес започват активностите на шампионите за запалянковцитe в "Лудогорец футбол парк". Той е разположен в центъра на София - пред паметника на Съветската армия.

Зоната за фенове ще предлага забавление до 28 септември преди началото на мача от Шампионската лига и ще е активна преди всяко домакинство на разградския тим от турнира.

Феновете ще могат да проверят футболните си умения в няколко различни категории - точността на удара, турнир по футбол в клетка, турнир по джаги, а за геймърите също ще има специална изненада - турнир по PS4 FIFA 2016.

Футболистите на "Лудогорец" ще посетят футболния парк на 26 септември от 18 часа. Там запалянковците ще могат да се срещнат със звездите на Георги Дерменджиев, да получат автографи и да си направят снимки.

Регистрацията за участие в различните активности ще се извършва на място в "Лудогорец футбол парк", който ще работи от 11 до 19 часа всеки ден до мача.

dnevnik.bg