Играчите на "Лудогорец" изразиха увереност, че са способни да изненадат ПСЖ, който ще гостува в София за двубоя от групите на Шампионската лига.

Марселиньо заяви, че със съотборниците си ще се борят само за успех в мача, а на феновете обеща спектакъл.

"Във всеки мач имаш шанс да спечелиш. Това е футбол, всичко е 50:50 и ние няма да се предадем само, защото излизаме срещу ПСЖ. Според мен имаме своите възможности и така трябва да мислим за мач. Ако сме концентрирани, можем да направим нещо, това е сигурно", каза Марселиньо.

"За тях победата е задължителна. Те ще пристигнат с мисълта, че "Лудогорец" не е голям отбор, но ние трябва да сме пределно мотивирани, за да имаме шансове. Обичаме да играем в София. Тук стадионът винаги е пълен и се пее химнът на България, а това е чудесно. Искаме да направим спектакъл - за София, за България и за нас", каза още бразилецът.

Вратарят на "орлите" Владислав Стоянов също демонстрира добро настроение и увереност преди мача с парижани.

"Очаквам да се получи един доста интересен двубой Не всеки ден идват отбори от ранга на ПСЖ в България. Дано се представим добре и зарадваме нашите привърженици, а дай Боже да спечелим и точки. Може би тези мачове, които изиграхме преди в Шампионската лига ни дадоха необходимото спокойствие и увереност. Сега съм напълно спокоен за този мач. Смятам, че ще се представим доста добре", заяви стражът.

Dnevnik.bg