Защитникът на "Лудогорец" Йордан Минев демонстрира самочувствие преди сблъсъка с ПСЖ в Шампионската лига и заяви, че "орлите" са силен отбор, който може да накаже всяко подценяване на съперника.

Футболистът сподели, че със съотборниците му са проучили играта на целия тим на парижани, а не само на звездата Анхел ди Мария и няма как да бъдат изненадани.

"Всеки се мотивира самостоятелно. Аз не мога да тръгна да мотивирам другите. Като отбор мисля, че не сме слаб тим. Утре мисля, че ПСЖ ще го усети това. За мен лично няма значение срещу кого и кога играем. Дано обаче да повторим добрите игри отпреди. ПСЖ имат поне 15 играчи, които във всеки момент могат да решат мача. Твърденията, че не са във форма за мен са глупости", каза Минев.

Капитанът на ПСЖ Тиаго Силва обаче бе на противоположното мнение и призна, че тимът изпитва трудности в последно време.

"Идеално съзнаваме, че не започнахме сезона добре. Аз съм капитан и знам, че имаме качество да излезем от ситуацията. Миналия кръг направихме равен с "Арсенал" и сега сме дошли за трите точки, които искаме да занесем у дома", заяви Силва.

"Ако трябва да съм честен, не познавам "Лудогорец" добре. Знам обаче, че е качествен тим. Разчитат на техниката. Има много бразилци. Те също направиха равен в предния мач, сега със сигурност ще искат да победят. Ние гледахме видео на съперника и се подготвихме добре. Убедени сме, че можем да дадем максимума и да спечелим мача. Всички мачове за ПСЖ са трудни и напрегнати. Няма лесни мачове", каза още бразилецът.

dnevnik.bg