"Левски" отхвърли твърденията, че вече има споразумение със Станимир Стоилов. Сините посочиха, че подкрепят настоящия си треньор Люпко Петрович.

Под ръководството на сърбина отборът започна колебливо сезона, но след серия от победи е начело в Първа лига.

"Левски" открито и най-отговорно заявява, че появилите се днес в едно онлайн издание информации, че Станимир Стоилов има сключен предварителен договор с "Левски", не отговарят на истината и няма нищо вярно в написаното", пише в сайта на клуба от "Георги Аспарухов".

Сините посочиха, че уважават и ценят изключително много футболиста, треньора и човека Станимир Стоилов. Но добавиха: "Всеизвестен е фактът, че "Левски" има старши треньор и неговото име е Люпко Петрович. Собственикът и ръководството на клуба още веднъж изразяват пълната си подкрепа и доверие в старши треньора на отбора и неговия треньорски щаб."

Името на Стоилов започна да се свързва с отбора след смяната на собствеността в клуба и идването на Спас Русев. Треньорът обаче каза преди два дни, че има договор с "Астана" и няма как да започне работа в "Левски". Той допълни, че има желание един ден отново да води сините.

Dnevnik.bg