Бившият треньор на "Лудогорец" Бруно Рибейро се изказа остро срещу отношението на ръководството на клуба към него и срещу начина на управление. Мениджърът на английския "Порт вейл" твърди, че сам си е тръгнал от отбора, недоволен от условията.

"Не привлякох лично нито един играч. Собственикът отиде в Бразилия, намери футболисти, доведе ги и така и не разбрах нищо. Един ден отидох в съблекалнята и там стоеше ново момче, за което не ми беше казано. За другите - отварях вестниците, за да видя кой е привлечен в "Лудогорец", каза Рибейро пред "Гардиън".

Португалецът останал много изненадан от друго изискване. "В друг ден отидох за сутрешната тренировка в 10 ч. и спортният директор беше там. "Трябва да тренирате в 19.00 ч.", каза ми. "Защо", попитах и той ми каза, че е, защото съпругите на футболистите трябвало да гледат заниманието. Лудост", заяви треньорът.

Той твърди, че не можел да позволи това да се случва. "Затова казах, че си тръгвам. Това е голям клуб с много добра база, но хората..."

Под ръководството на Рибейро "Лудогорец" отпадна срещу "Милсами" още в квалификациите на Шампионската лига. След слабите резултати дойде и раздялата, като клубът твърди, че португалецът е уволнен дисциплинарно.

Dnevnik.bg